Popularno Ture u Alanji

Nase najbolje ocenjene Alanja ture i ekskurzije

Alanja tura – Piratski brod

Uzivajte u sestosatnom izletu gusarskim brodom sa pogledom na predivno more i okolinu Alanje. Suncajte se i zabavite na brodu dok plovi oko istorijskog poluostrva i Zamka koji obuhvata 3 poznate pecine: Pirate, Ljubavnike i Fosforne pecine kao i sitno peskovitu Kleopatrinu plazu.

Alanja dnevna tura Piratskim brodom – uz ruckak i bezalkoholna pica

Ne propustite jedinstveni pogled na more, prirodu, dvorac izgradjen na poluostrvu, brodogradiliste, Crvenu Kulu i grad koji se proteze do planina. Imate jedinstvenu priliku da vidite ove lepote i osetite cari Alanje ovim izletom brodom.

Alanya Jeep Safari Tour

In Alanya Jeep Safari Tour you will have a thrilling and adventurous day where you will see wonderful views. With 4x4 off-road jeeps, you will discover difficult roads you have never seen. You will embark on a breathtaking adrenaline-filled journey.

Dzip Safari tura iz Alanje

Tura pocinje ujutru, polaskom iz Vasih hotela dzipovima Land Rover i voznjom do planine Taurus. Tokom voznje cemo praviti pauze gde se mozete diviti predivnom pogledom na Alanju.

Alanja Safari tura cetvorotockasa

Uzivajte u neverovatnoj turi cetvorotockasa u planinama Taurus u Alanji. Videcete lepotu Taurus planine i predivnu okolinu Alanje. Vozicete cetvorotockasa od 250 kubika u blizini hladne recne vode.

Bagi vozila – Alanja tura

Koriscenje bagi vozila nije tesko, lako ih mozete koristiti cak iako ne znate kako da vozite! U dogovoreno vreme cemo Vas sacekati ispred Vaseg hotela.

Alanya Extreme Quad Safari Tour

Alanya Extreme Quad Safari program is almost similar to other Quad Safari program, but the difference of Alanya Extreme Quad Safari is that it is a tour full of excitement and adrenaline with four wheel motorcycles.

Alanya Turkish Bath (Traditional)

One of the most popular activities to apply for while on holiday in Alanya is to take your fatigue and visit a Turkish Bath in Alanya  that will rest your soul and body.

Alanja Tursko kupatilo (Hamam)

Mesto koje jednostavno morate posetiti u Turskoj je Hamam ili Tursko kupatilo. To je drevna tradicija kada su kupatila bila srediste Osmanskog carstva (i pre Rimskog vremena).

Alanja tura – Sapadere Kanjon

Tura pocinje polaskom iz hotela autobusima ili landrover dzipovima. Zatim krecemo ka Sapadere Kanjonu kroz planine Taurus. Ovde imate priliku da vidite predivan pejzaz Alanje i da posetite najpoznatije vocnjake banana.

Manavgat tura brodom iz Alanje

Savrsena prilika da se sklonite sa vruceg i vlaznog vazduha i provedete malo drugaciji dan u Manavgatu. Tura pocinje polaskom iz Vasih hotela i nakon sat vremena stizemo u Manavgat.

Alanja tura – Sou Delfina

Ove predivne i druzeljubive zivotinje Vas zeljno iscekuju na Sou Delfina i Sou Morskog Lava u najvecem parku delfina u Alanji i Evropi. Park se nalazi na samo 17km od Alanje.

Alanja – Akvapark Vodena Planeta

Akvapark ocekuje goste svih uzrasta na fenomenalnu zabavu. Sa preko 20 visokih i brzih vodenih tobogana, bazenima i vestackim talasima ovo je jedan od najvecih akvaparkova u regionu.

Manavgat, Aspendos, Side – tura iz Alanje

Na ovoj turi poseticete dobro ocuvani amfiteatar Aspendos u Turskoj i istaziti rusevine iz Rimskog perioda. Mocicete da se divite hramu Apolona koji se nalazi na velicanstvenom mestu u Sideu. Na povratku cete posetiti vodopad Manavgat.

Alanja tura – Jahanje

Jahanje konja je prijatna i avanturisticka tura koja traje oko 3 sata medju borovim sumama i bastama banana u podnozju reke Taurus.

Alanja Rafting

Tura pocinje polaskom iz hotela i voznjom do mesta za rafting. Putovacete do Nacionalnog parka Koprulu Kanjon i uzivati u pogledu na Taurus planine.

Rafting i Bagi Safari tura iz Alanje

Rafting i Bagi Safari tura iz Alanje je divna i uzbudljiva kombinacija tura gde nudimo dve aktivnosti u jednom danu u Koprulu Kanjonu Beskonak Nacionalnom parku.

Pamukale i Hierapolis tura iz Alanje – 1 DAN

Pamukale je prirodno nalaziste u Denizliju na jugozapadu Turske. Ukljucuje urbane banje i terase (kupalista) sa karbonatnim mineralima (travertinima) koje je ostavila tekuca voda.

Pamukale i Hierapolis tura iz Alanje (smestaj 2 dana i 1 noc)

Pamukale je prirodno nalaziste u Denizliju na jugozapadu Turske. Ukljucuje urbane banje i terase (kupalista) sa karbonatnim mineralima (travertinima) koje je ostavila tekuca voda. Dolina reke Menderes ima umerenu klimu i nalazi se u egejskom delu Turske.

Kapadokija tura iz Alanje (smestaj 3 dana i 2 noci)

Regija Kapadokija je region koji se uglavnom siri na Nevsehir, Kirsehir, Nigde, Aksaraj i Kajseri. Kapadokijska regija predstavlja mesto integrisanja prirode i istorije. Geografska struktura se sastoji od “Vilinskih Dimnjaka”.

Celodnevna Alanja gradska tura, Crvena Kula i zicara

Dolazak na odmor u Alanju i poseta istorijskim i turistickim mestima u okolini je najveca prilika za Vas! Alanja gradska tura pocinje polaskom iz hotela ili drugog mesta boravka.

Alanja Ronjenje

Ova tura Vam nudi predivno podvodno iskustvo sa profesionalnim instruktorima gde cete otkriti podvodnu lepotu Mediteranskog mora. Tura pocinje polaskom iz hotela, dolaskom na nas posebno opremljeni brod za ronjenje i davanje osnovnih informacija i instrukcija.

Kekova – Demre – Mira tura iz Alanje

Kekova – Demre – Mira tura iz Alanje je tura kulture koju organizujemo svakodnevno. U ovom obilasku videcete najvece tursko ostrvo Kekova i potonuli grad oko njega, kamene grobnice, drevni grad Mira poznat po Rimskom pozoristu i crkvi Svetog Nikole.

Kapadokija tura iz Alanje (smestaj za 2 dana i 1 noc)

Regija Kapadokija je region koji se uglavnom siri na Nevsehir, Kirsehir, Nigde, Aksaraj i Kajseri. Kapadokijska regija predstavlja mesto integrisanja prirode i istorije.

Paraglajding – Alanja

Da li zelite da letite i plesete sa oblacima? Nasa kompanija Vam nudi ovu slobodu sa preko 10 godina iskustva i kvaliteta.

Altinbesik pecina – tura iz Alanje

Altinbesik pecina (Zlatna Kolevka) je udaljena oko 130km od Alanje. Altinbesik pecina, koja je svoje ime dobila po brdu Altinbesik, je prva podzemna pecina sa jezerom u Turskoj i treca najveca u Evropi.

Akvarijum u Antaliji – tura iz Alanje

Akvarijum u Antaliji jedan je od najvecih akvarijumskih kompleksa na svetu, nudi inspiraciju, zabavu i edukaciju. Nakon 40 tematskih akvarijuma, u Antaliji Vas ocekuje najveci tunel akvarijuma na svetu, duzine 131m i sirine 3m.

Alanja tura brodom – Zalazak Sunca

Ovo je predivna, zabavna i romanticna tura koju organizujemo u vecernjim casovima. Imacete predivan pogled na zalazak sunca, odsjaj Meseca u vodi, zvezde, divno osvetljenu Crvenu kulu, luku i Alanja zamak.

Zeleni Kanjon tura iz Alanje

Zelenii Kanjon je sjajna tura iz Alanje brodom organizovana na brani Ojmapinar, cetvrtoj najvisoj brani u Turskoj na reci Manavgat. Ojmapinar brana, poznata i kao Zeleni Kanjon je udaljena 70km od Alanje.

Alanja tura brodom Starkraft

Starkraft nosi titulu najveceg broda u Alanji sa kapacitetom za 800 osoba. Ovo je dnevna tura gde cete posetiti Alanja poluostrvo, poznatu Kleopatrinu plazu, Damlatas i Ulas plazu. Takodje cete videti staro brodogradiliste i Crvenu Kulu.

Alanja – mini gradska tura i zicara

Iako je program izleta kratak u poredjenju sa ostalim,  sadrzaj je veoma bogat i zabavan. Tura pocinje polaskom iz hotela oko 17h. Prva stanica je Damlatas pecina ciji je vazduh dobar za asmaticare.

Izrael tura iz Alanje

Ne zelimo da vasi odmori budu uobicajeni, a ako zelite da putujete i ucite o raznim gradovima i drzavama, preporucujemo da pogledate program nase Izrael ture.

Alanja tura – Salda jezero i Pamukale

Ovo je dnevna tura kulture i prirode. Salda jezero se smatra Maldivima Turske a svetski poznat Pamukale je pod zastitom UNESC-a.Drugi deo nase ture je Pamukale, svetski poznato po svojim terasama od kalcijuma i grad Hierapolis. Pamukale je udaljeno od Alanje oko 350km.

Istanbul tura iz Alanje

Istanbul, svetski centar koji obuhvata Aziju s jedne i Evropu s druge strane, je sacuvao svoju vaznost i vrednost iz proslosti do danas.

Vrtovi lavande i jezero Salda – tura iz Alanje

Ova tura Vas vodi do sela Kujudjak koje je poznato selo po mirisima lavande i jezeru Salda koje se smatra Maldivima Turske.

Tematski park “Zemlja Legendi” tura iz Alanje

Ova tura Vam nudi sjajno iskustvo i zabavu punu uzbudjenja i brzine. Tematski park se nalazu u Beleku oko 120km od Alanje. Bicete impresionirani arhitekturom ovog kompleksa koji se sastoji od sopstvenog hotela, ulice i tematskog parka.

Alanja tura Jahtom

Alanja VIP tura Jahtom je namenjena porodicnim i privatnim turama. Nakon sto nas brod krene iz Alanja luke videcete Crvenu Kulu, istorijso pristaniste Alanje, morske pecine (Gusare, Ljubavnike i Fosforne pecine) oko poluostrva, Alanja zamak, zatim Kleopatrinu plazu, koja je jedna od najpoznatijih i najlepsih plaza na svetu kao i predivnu plazu Ulas.

Alanja Ribolov i Ronjenje tura

Nasa Alanja Ribolov tura je aktivnost i hobi na Mediteranskom moru. Nakon transfera iz Vaseg hotela, privatni brod napusta luku Alanje u pratnji iskusnog kapetana.

Swimming With Dolphins in Alanya

Clicktourguide.com invites you to swim with dolphins in Alanya. Did you know that Europe's largest Dolphin Fish Park is located in Alanya? It operates under the name SeAlanya Dolphinpark in the town of Türkler, 20 km from the center. Swimming session with dolphins in Alanya is held twice a day.

Antalija – Alanja Privatan prevoz

Dolazak u Alanju iz Antalije moze biti komplikovan. Najjednostavniji i najjeftiniji nacin da dodjete do hotela jeste da rezervisete privatni prevoz unapred.

Alanja – Antalija Privatni prevoz

Dolazak iz vaseg hotela ili drugog mesta boravka na aerodrom moze biti komplikovan. Najjednostavniji i najjeftiniji nacin da dodjete do hotela je da rezervisete privatni prevoz unapred.

Alanja privatan prevoz od aerodroma Gazipasa do Vaseg hotela ili drugog mesta boravka

Dolazak od Gazipase aerodroma do Vaseg hotela ili drugog mesta boravista moze biti komplikovan. Najjednostavniji i najjeftiniji nacin da dodjete do hotela jeste da rezervisete privatni prevoz unapred.

Alanja – Gazipasa Privatan prevoz

Dolazak iz Alanje do Gazipase moze biti komplikovan. Najjednostavniji i najjeftiniji nacin da dodjete do hotela je da rezervisete privatni prevoz unapred.

Pogledajte sve ture u Alanji (43)

Lista cena Alanja tura i ekskurzija

Exclusive Alanya tours and excursions

 

 

Jedan lak korak za upoznavanje Alanje i rezervacija tura u Alanji

Alanja, grad u srcu Antalijske provincije, nudi sirok izbor mesta za istrazivanje, uvale sa kristalno cistom vodom, spektakularni zalasci sunca na planini Taurus, nezaboravne ture brodom predivinim Mediteranskim morem i jos lepsim plazama poput Kleopatrine plaze i Ulas plaze. Otkrijte drevne pecine oko Alanja zamka ili uzivajte medju spomenicima starog Rimskog i Seldzuskog carstva.

Bilo da ostajete u Alanji ili blizu Alanje i zelite da upoznate cari ovog mesta ili Turske, samo pretrazite nase ekskurzije po najnizim cenama i posebnim promocijama.
Rezervisite Vasu turu na jednostavan nacin onlajn, primite elektronski vaucer i nemojte cekati u redu zahvaqujuci clickyourguide.com.

 

 

Rezervisite turu/ekskurziju u Alanji sada,platite na dan putovanja

 

  • 1Izaberite svoju turu/ekskurziju.
  • 2Popunite rezervaciju.
  • 3Primite potvrdu.
  • 4Polazite iz hotela ili drugog mesta boravka.
  • 5Platite.
  • 6Uzivajte u turi/ekskurziji.
  • 7Vracamo Vas do hotela ili drugog mesta boravka.
Alanya Turlar